wouterbochanen.nl

wouter = filmmaker

Dagverslag of bedrijfsfilm

...

In opdracht van het Fantaziehuis te Utrecht heb ik een filmverslag van hun kinderfestival ‘Bouw een huis’ gemaakt. Samen met collega Anneke Schippers in het kader van het project Kijkhetterug.nl. De film is een combinatie van een sfeerverslag en korte interviews.

Rennen over de camping

Dansende kinderen

In de zomer van 2013 heb ik in opdracht van de Beerze Bulten een lipdub opgenomen met alle campinggasten. De opnamedag was een groot feest met een grande finale in het theater. Het resultaat is al vele male bekeken.

Een kleurrijke videoclip

Kinderen tussen de bloesem

Kinderkoor Bounce uit Hasselt wilde graag een openingsfilm voor hun jubileumconcert. Samen met Henri Paarhuis van Musc heb ik toen op een draaidag een videoclip opgenomen, die later tijdens het concert vertoond zou worden. De kinderen die speelden en dansten hebben met veel enthousiasme meegedaan.

Promofilm voor een strijkconcert

Britten Jeugd Strijkorkest

Het Britten Jeugd Strijkorkest uit Zwolle wilde graag een promofilm voor een aanstaand concert. In samenwerking met Musc heb ik toen een teasertrailer gemaakt van interviews met de jeugdige strijkers doorsneden met beelden van een repetitie.

Huisje